Biscuiti cu unt, nuci si ciocolata

Astazi va propun acesti biscuiti fragezi si plini de nuci si ciocolata. Sunt foarte fragezi si foarte usor de preparat. Daca nu aveti chocolate chips puteti folosi bucati mici de ciocolata neagra. Vor iesi aproximativ 13 biscuiti.

Ingrediente:

  • 300 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingura bicarbonat de soda
  • 1 lingura amidon de porumb
  • 150 g zahar brun
  • 50 g zahar tos
  • 2 oua reci
  • 2 lingurite esenta vanilie
  • 200 g unt la temperatura camerei
  • 250 g ciocolata (chocolate chips)
  • 190 g nuci

Mod de preparare:

  • Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Tapetati o tava cu hartie de copt;
  • Intr-un bol amestecati faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si amidonul;
  • In alt bol mixati untul, zaharul brun si zaharul tos pana untul devine pufos;
  • Incorporati ouale si mixati din nou adaugand si esenta de vanilie;
  • Adaugati faina si amestecati totul, dar nu mult doar cat sa incorporati toate ingredientele;
  • Adaugati nucile si ciocolata taiata bucati mici. Daca aveti chocolate chips puteti folosi, eu nu am gasit asa ca am folosit bucati mici de ciocolata neagra;
  • Amestecati apoi cu ajutorul unei linguri formati bile pe care le asezati in tava si deasupra puneti ciocolata sau nuci;
  • Lasati la cuptor aproximativ 13-16 minute;
  • Scoateti tava din cuptor, lasati biscuitii putin sa se raceasca in tava, apoi ii scoateti pe un gratar si ii puteti servi.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *