Biscuiti cu unt, parmezan si rozmarin

Nu-mi amintesc exact unde am vazut aceasta reteta, stiu sigur ca e de pe un site strain si imedicat cum am vazut reteta am stiut ca vreau sa o pun in aplicare. Este o reteta foarte usor de facut, practic amesteci toate ingredientele si apoi dai forma biscuitilor. Sunt perfecti pentru food party si dispar foarte rapid din farfurie.

Ingrediente:

  • 100 g unt sarat
  • 100 g parmezan ras
  • 95 g faina
  • 1 lingurita rozmarin uscat

Mod de preparare:

  • Amestecam toate ingredientele intr-un bol si vom obtine un aluat;
  • Punem aluatul pe blatul de lucru, il mai framantam putin, pana ii dam o forma si il rulam sub forma de sul (eu am facut 2 ture de aluat);
  • Infasuram aluatul in folie de plastic si il punem la frigider pentru o ora;
  • Scoatem aluatul din frigider dupa o ora si il taiem cu un cutit ascutit in rondele subtiri;
  • Punem biscuitii in cuptor, intr-o tava tapetata cu hartie de copt, la 180 C pentru 12 minute sau pana devin usor aramii;
  • Dupa ce ii scoatem din cuptor ii lasam sa se raceasca aproximativ 5 minute.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *