Biscuiti cu unt, parmezan si rozmarin
Nu-mi amintesc exact unde am vazut aceasta reteta, stiu sigur ca e de pe un site strain si imedicat cum am vazut reteta am stiut ca vreau sa o pun in aplicare. Este o reteta foarte usor de facut, practic amesteci toate ingredientele si apoi dai forma biscuitilor. Sunt perfecti pentru food party si dispar foarte rapid din farfurie.
Ingrediente:
- 100 g unt sarat
- 100 g parmezan ras
- 95 g faina
- 1 lingurita rozmarin uscat
Mod de preparare:
- Amestecam toate ingredientele intr-un bol si vom obtine un aluat;
- Punem aluatul pe blatul de lucru, il mai framantam putin, pana ii dam o forma si il rulam sub forma de sul (eu am facut 2 ture de aluat);
- Infasuram aluatul in folie de plastic si il punem la frigider pentru o ora;
- Scoatem aluatul din frigider dupa o ora si il taiem cu un cutit ascutit in rondele subtiri;
- Punem biscuitii in cuptor, intr-o tava tapetata cu hartie de copt, la 180 C pentru 12 minute sau pana devin usor aramii;
- Dupa ce ii scoatem din cuptor ii lasam sa se raceasca aproximativ 5 minute.