White Christmas truffles
White Christmas truffles – un desert festiv si rapid pentru sarbatorile de Craciun.
Este o reteta care poate fi preparata si in varianta de fudge, puneti compozitia intr-o tava, nivelati, apoi lasati peste noapte la frigider si taiati in cuburi.
Ingrediente:
- 400 g ciocolata alba
- 400 g lapte condensat
- 100 g fistic fara coaja
- 100 g merisoare deshidratate
- fulgi de cocos
Mod de preparare:
- Curatam fisticul de coaja si il tocam cu un cutit. Eu am cumparat fistic copt in coaja;
- Topim ciocolata alba, o rupem in bucati mici si o topim pe baie de aburi.
- Desfacem conserva de lapte condensat si o turnam intr-un bol, peste care adaugam ciocolata alba topita si amestecam;
- Adaugam fisticul, merisoarele si amestecam din nou;
- Turnam compozitia intr-o tava si lasam la frigider 2 ore;
- Scoatem compozitia din frigider si cu ajutorul unui scoop de inghetata luam din compozitie si cu mana umeda formam bilute;
- Dam bilutele prin fulgi de cocos si le pastram la frigider inainte de servire.