Despre

 

Corina  este un fel de Remy din Ratatouille care acolo unde marea majoritate a privitorilor observa doar ingrediente brute, grosolane, ea intuieste gusturi, arome, mirosuri, delicii si savoare, acolo unde privitorul neexperimentat observa munca, ea are placerea sa puna oamenii la masa.
Cu o experienta in arta bucataritului de peste 10 ani, Corina este fascinata de segmentul deserturi.

Retetele ei favorite sunt torturile si cheesecake-ul insa adevarata aventura este incercarea retetelor noi si descoperirea secretelor de bucatarie care transforma o banala reteta intr-o experienta gustativa fericita.

Cel mai apreciat sfat culinar primit de-a lungul timpului este ca ingredientul cel mai important din orice fel de mancare este dragostea……doldora, risipita, adaugata in exces.

Familista, mamica a doi copii nazdravani, in viata de zi cu zi Corina este asistent social. Alaturi de bucatarie si cresterea celor doi copii, mult din timp si energie sunt directionate spre calatorii, muzica si activitati de tip handmade.
Inspirata din bucataria britanica, Bucataria Corinei este o oaza de tihna, un almanah de retete care demonteaza gandul ca bucataritul este o corvoada si o activitate intortocheata, este un dar din dar pentru oameni si o invitatie la masa.
Pofta mare!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *