Pasta de somon afumat
Pasta cu somon este un aperitiv foarte usor de facut si daca ai niste cosulete de foietaj cum a fost in cazul meu, este si mai usor. Tot ce trebuie sa faci este sa mixezi cu blenderul toate ingredientele pana obtii o pasta fina.
Eu am avut niste foietaj Deluxe primit de la conferinta Food Bloggers la care am participat anul trecut si m-am gandit sa umplu aceste cosulete cu o pasta de somon pe care am pregatit-o pentru masa de Craciun. Puteti pune aceasta pasta de somon si pe paine prajita sau crackers.
Ingrediente:
- 2 pachete foietaj (eu am avut cosulete de foietaj Deluxe de la Lidl)
- 150 g somon afumat
- 150 g branza de vaci (eu am folosit crema de branza Almette)
- putin marar verde
- 1/2 lingurita suc de lamaie
- optional 1 lingura smantana
Mod de preparare:
- Toate ingredientele se pun intr-un blender si mixam pana obtinem o pasta fina;
- Cu ajutorul unui pos umplem gogoselele de aluat foietaj.
- Decoram cu putin marar.