Pasta de somon afumat

Pasta cu somon este un aperitiv foarte usor de facut si daca ai niste cosulete de foietaj cum a fost in cazul meu, este si mai usor. Tot ce trebuie sa faci este sa mixezi cu blenderul toate ingredientele pana obtii o pasta fina.

Eu am avut niste foietaj Deluxe primit de la conferinta Food Bloggers la care am participat anul trecut si m-am gandit sa umplu aceste cosulete cu o pasta de somon pe care am pregatit-o pentru masa de Craciun. Puteti pune aceasta pasta de somon si pe paine prajita sau crackers.

 

Ingrediente:

  • 2 pachete foietaj (eu am avut cosulete de foietaj Deluxe de la Lidl)
  • 150 g somon afumat
  • 150 g branza de vaci (eu am folosit crema de branza Almette)
  • putin marar verde
  • 1/2 lingurita suc de lamaie
  • optional 1 lingura smantana

Mod de preparare:

  • Toate ingredientele se pun intr-un blender si mixam pana obtinem o pasta fina;

  • Cu ajutorul unui pos umplem gogoselele de aluat foietaj.

  • Decoram cu putin marar.

 



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *